2013-04-29 08:58:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kitűnő a hangulata

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kevésbé izgatja a mai nap, mint azt esetleg mások gondolnák. Pedig fontos megmérettetésre, vagy tárgyalásra kerülhet sor, ám ön különösen higgadtnak bizonyulhat. Épp ez a higgadtság válhat előnyére majd a kellő pillanatban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha ön tölti be a vendéglátó szerepét ma egy bizonyos helyzetben, akkor jól teszi, ha kitesz magáért. Még ha csak egy kávéval is kínálja vendégét, annak is adja meg nagyon a módját. Jól járhat, ha ma mindent százszázalékosan csinál!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne engedje, hogy bárki is ma a kedvét szegje! A jövő olyan is, amilyennek elképzelik. Aki rosszat vár, elégedett lehet, mert meg is kaphatja. De ön tudja, hogy a jót is! És akkor ön mondhatja, hogy „Ugye, megmondtam…!”

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Habár úgy tervezte, hogy na ma mindent kipakol, és végre megmondja a magáét, mire odajut, már inkább a kompromisszumot választja. És milyen jól teszi! Talán, akire haragszik, éppen az ad ma önnek jó lehetőséget valamiben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az üzleti életben talán kevésbé sikeres, mint azt eltervezte, de hamarosan jobbra fordulhatnak a dolgai. Csak semmit sem szabad úgy csinálnia, mint eddig. Próbáljon meg többfelé nézni. És nemcsak nézni, de látni is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön igyekszik megváltozni, és hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülményei is megváltoznak majd. Igaza van: a változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, pláne, ha szereti is őket, hasonlót kap vissza hamarosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Minden és mindenki mozgásban van ön körül. Ön is, szinte a zsigereiben érzi a változást, és az ezzel járó lendületet. Minél fiatalabb ön, annál könnyebben veszi fel a ritmust. Az idősekkel legyen türelmes, ők most törékenyebbek.Minden és mindenki mozgásban van ön körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, hosszú idő után végre fellélegezhet. Jó, hogy vannak, akik támogatják, akikben megbízhat. Hiába, hogy ön a legtökéletesebb mind közül, mégsem intézhet el mindig mindent egyedül. A bizalom, amit még meg kell tanulnia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma, habár kissé meginog hitében, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri valahonnan, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésre. Ez szellemével és személyisége tüzével nem lehet önnek probléma.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kitűnő hangulatban telik a napja, ám ez a hangulat sajnos a munkájának gátja lehet. Nem baj, ha kicsit viccelődik, ha közben a keze dolgozik. A humor a tárgyalásokon kifejezetten kötelező. Segít túllendülni, ha nagyon megrekednének.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon nehezére eshet ma a felkelés, és ráadásul a napja is hosszabbra nyúlhat, mint azt eredetileg eltervezte. Szerencsés esetben nem csak a munka miatt. Lehet, hogy ma inkább szerelemből túlórázik? Óvatosan a munkahelyi flörtökkel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthetnek újra önben. Feledje el azonban a rossz emlékeket. A sors most más irányt vesz, amihez az elmúlt csak kiindulás. Az újban az elmúlt rossz is más értelmet nyerhet. Tanulópénz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: